Makita 196697-2

Makita 196697-2

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
  • Praktikus akkumulátorcsomag, mely tartalmaz 4 db 18V 3,0 Ah-s Li-Ion akkumulátort, és egy DC18RC gyorstöltőt.
  • Mindez egy MAKPAC kofferben, amit kényelmesen hozzákapcsolhatunk a többi gép MAKPAC hordtáskájához, így mindig elérhető közelségben tudhatjuk pótakkumulátorainkat. z egyedülálló hatékonyságnak és a könnyű súlynak köszönhetően a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezető szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó.
  • Főbb jellemzők: 18 V / 3,0 Ah Gyors feltöltés - 22 perc a csomagban található töltővel
Törekszünk a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. Hibát találsz a leírásban vagy az adatlapon?  Jelezd nekünk!

Így is ismerheti: 196697 2, 1966972

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.