Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Makita 2 db 4Ah-s akkumulátor csomag (196866-5)

73 550 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
kisgepnet.hu
 

Makita 196866-5 Akku-szett MAKPAC-ban 2db 18V/4.0Ah akku + 1db DC18RC töltő (196866-5)

95 754 Ft
Ingyenes kiszállítás
Részletek a boltban
irány a bolt »
technoform.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 73 550 Ft

Termékleírás
Az egyedülálló hatékonyságnak és a könnyű súlynak köszönhetően a Makita lítiumion akkumulátorai piacvezető szerepet töltenek be, bármilyen munkáról legyen is szó. Mérnöki kiválóság, részletekig kiterjedő minőség jellemzi az új lítiumion akkumulátorokat, melyet minden Makita terméktől elvárhat. A hosszabb-tartós használatot biztosító lítiumion akkumulátorok 40%-al könnyebbek, mint a hasonló Ni-MH akkumulátorok. A fejlesztéseknek köszönhetően az akkumulátor élettartama is jelentősen megnőtt, akár egy hosszabb használaton kívüli időszak után is képes ugyan azt a hatékonyságot biztosítani. Főbb jellemzők:- 18V 4,0Ah- Gyors feltöltés - 36perc a csomagban található töltővel- Nincs memóriaeffektus, ami annyit tesz, hogy az akkumulátort bármikor tölthetjük, nem kell lemeríteni, illetve kisütni töltés előtt- Alacsony kisülés, hosszabb tárolás után is kevesebb töltést veszít, mint a NiMh vagy NiCd akkumulátorok- Masszív, ütésálló kialakítás. Az akkuház erős ABS-ből készült, kialakításának köszönhetően bírja az ütődéseket

Leszálított tartozékok:
- 2db akku BL1840 18V 4,0Ah 72Wh- DC18RC gyorstöltő- MAKPAC hordtáska

Ajánlott felhasználás:
- A legtöbb 18V-os Li-Ion-os Makita géphezA Lithium ion technológia jelenleg a legfejlettebb, és talán a legelterjedtebb az akkumulátoros szerszámgépek körében, hiszen ennek a technológiának számos előnye van a korábbi NiMh és NiCd akkukhoz képest, például nem kell megvárni, míg teljesen lemerülnek. Van pár dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy kihozhassuk a maximális élettartamot akkumulátorainkból:- SOHA ne merítsük le teljesen Li-ionos akkumulátorunkat, amikor érezzük gépünkön, hogy gyengébb a teljesítménye, cseréljünk akkumulátort, a merültet pedig tegyük fel tölteni!- SOHA ne tároljuk Li-ion akkumulátorainkat teljesen lemerült állapotban! Ha az akku lemerül, minél előbb töltsük fel, még akkor is, ha utána nem használjuk!- SOHA ne töltsünk újra feltöltött állapotú akkumulátort!- Ha az akkumulátor forró, felhevült, várjunk míg lehűl, és csak utána tegyük fel tölteni! Bár bizonyos töltőkben van hűtőberendezés, azért ha tehetjük, érdemes ezt a lépést megtenni. - Ne tároljuk az akkumulátorainkat olyan táskában, ahol fém tárgyakkal érintkezhet! - Ha huzamosabb ideig nem használjuk akkus gépünket, az akkumulátort MINDIG vegyük ki belőle, a hosszú ideje tárolt akkumlátorokat is igyekezzünk töltött állapotban tárolni!- Ha nem használjuk az akkukat, akkor is töltsük fel 3-4 havonta legalább 1 alkalommal!- A Li-ion akkumulátorok nem szeretik az extrém hideget, ezért mínusz fokokban SOHA ne hagyjuk kinn őket csomagtartóban vagy fűtetlen garázsban!- Ha új akkumulátort veszünk, először mindig töltsük fel! A Makita Li-ion akkumulátorokat nem kell lemeríteni első töltés előtt! Az új akkumulátorok gyárilag kb. 30%-os töltöttségen vannak, ez az optimális tárolási töltöttségük.

Így is ismerheti: 196866 5, 1968665

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.